Wat u van onze blokhut kunt verwachten

Blokhut ‘De Piramide’ is een schitterende blokhut, gelegen op een eigen terrein aan de rand van de rustieke en bosrijke omgeving van Bladel [Noord-Brabant].

Locatie

U heeft in onze blokhut geen directe buren en ligt aan een onverharde weg, met als voordeel dat u van het gemotoriseerd verkeer nagenoeg geen hinder ondervindt.

Het terrein is afgebakend met hekwerk, waardoor het een veilige plaats is voor kinderen om ongestoord te kunnen spelen.

Aan de voorzijde van de blokhut ligt een verhard terras, waar u rustig kunt zitten om van de natuur te genieten, wat te lezen of te barbecueën.

Direct aangrenzend is een speelveld gelegen, dat uitermate geschikt is om tal van activiteiten te ondernemen. Aan dit veld is een stookplaats met buitenhaard gelegen, zodat het mogelijk is om in de avonduren van een lekker vuurtje te genieten om de dag nog eens in alle rust te laten bezinken.

Specificaties

De Piramide heeft een grote gemeenschappelijke ruimte op de begane grond, met een oppervlakte van ongeveer 80 m². Hierin staat een ruime zithoek met heerlijke banken met bijbehorende tafels. Daarnaast is er nog een ruim aantal tafels, banken en stoelen om bij te zetten aanwezig.

De blokhut heeft een ruime keuken in een aparte ruimte. Deze is voorzien van een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De keuken heeft een ruime inventaris aan pannen, servies, bestek en andere benodigdheden voor circa 25 personen.

Ook is de blokhut voorzien van een aparte moderne wasruimte waarin men gebruik kan maken van 2 toiletten, 2 douches en dubbele wastafel met spiegel.

Op de bovenverdieping is één centrale ruimte waar men kan slapen. Hier zijn geen bedden aanwezig, dus u dient zelf te zorgen voor alle slaapspullen. Verder is de blokhut voorzien van warm en koud stromend water, elektra en centrale verwarming.

Het verblijf is gebaseerd op een groep tot 25 personen. Voor grotere groepen is er de mogelijkheid om op het speelveld kampeermiddelen als caravan of tent te plaatsen.

error: Deze inhoud is beveiligd !!